Ik ben Melissa Klaver-Bouwman, 31 jaar oud en samenwonend in Blaricum met mijn man, zoon, 2 katten en een hond. Mijn passie voor fotografie heb ik overgenomen van mijn vader. Al van jongs af aan ben ik gek op dieren en fotografie. Mijn bedrijf is ontstaan door het samenvoegen van mijn passies wat resulteert in prachtige beelden.

Ik ben begonnen met het fotograferen van dieren, denk hierbij aan portretten en bewegende beelden. Later heb ik mens en dier gecombineerd om vast te leggen hoe bijzonder de band tussen mens en dier daadwerkelijk is. 
Mijn foto's bereikten steeds meer publiek waardoor ook andere opdrachten zichzelf aanboden. Inmiddels ben ik uitgegroeid tot een all-round fotografe die van alle markten thuis is.

De groei in mijn bedrijf blijft toenemen waardoor ik in 2016 mijn eigen fotostudio heb aangeschaft. Door deze ontwikkeling kan ik zowel in de studio als op locatie gebruik maken van professionele flits apparatuur wat bijdraagt aan het maken van uw perfecte foto.

De fotografe

achter bri'chel fotografie

Een hond genaamd Kaida en twee leuke katten Mila & Harvey.

Favoriete locatie:

Tijdens de zonsopgang of ondergang.

Huisdieren:

Een prachtig bos met veel mos of een bloemenveld behoren tot mijn favoriete locaties!

Favoriete shoot:

U vraagt zich misschien af waar de naam Briā€™Chel Fotografie vandaan komt? Mijn bedrijf is vernoemd naar mijn beide ouders die helaas op jonge leeftijd zijn overleden. Mijn moeder heette Brigitte en mijn vader Michel. Deze twee namen samen gevoegd zijn Bri'Chel. De passie voor fotografie heb ik aan mijn vader te danken en die passie draag ik voort met veel trots.  En extra speciaal voor mij om hun namen te gebruiken als fotografienaam.


Apparatuur:

Canon EOS 5D Mark IV.
Canon 70-200 2.8 mm 
Canon 24-105 mm 
Canon 50mm 1.8mm
Sigma art 105 mm f1/4 

Dingen die je nog niet van mij weet

Eerste ding over mezelf

Ik ben onwijs gek op alle dieren, daarom geniet ik extra van het vastleggen van mens en dier. Ook ben ik 3 dagen in de week paraveterinair bij een grote dierenkliniek in Amsterdam.

VOLGENDE >

DINGEN DIE JE NOG NIET VAN MIJ WEET

Tweede ding over mezelf

VOLGENDE >

Contactinformatie

Contactformulier

Melissa Klaver-Bouwman - Bri'Chel Fotografie
1261 WS Blaricum   
KVK: 63287722 | BTW: NL212054193B01

bedankt voor je bericht! hij is verstuurd.