Informatie

Prijslijst

Standaard fotoreportage.
De kosten van een standaard fotoreportage zullen €85- bedragen. Deze prijs is exclusief reiskosten. Tijdens deze reportage zullen er verschillende foto's gemaakt worden. De fotoreportage is naar eigen wens in te vullen, hierbij kunt u denken aan portret en actiefoto's etc. Uiteraard zijn andere wensen ook welkom. Na afloop van de fotoreportage krijgt u een aantal foto's op klein formaat voorzien van een logo.  Hierna kunt u in alle rust besluiten welke foto's u wilt nabestellen.

Uitgebreide fotoreportage. De kosten van een uitgebreide fotoreportage zullen bepaald worden na overleg met de klant. Samen worden de wensen besproken en aan de hand daarvan stel ik een vrijblijvende offerte voor u samen. Bij een uitgebreide fotoreportage kunt u denken aan een grote familie of stal shoot waar gefotografeerd moet worden. Mocht u hier over vragen hebben, mail gerust naar contact@brichel-fotografie.nl

Informatie

Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief reiskosten vergoeding.
Ik reken bij iedere fotoshoot en/of fotoreportage €0,31 cent per gereden kilometer. (Deze €0,31 cent is gebasseerd op cijfers van het NIBUD).

Alle bovenstaande bedragen zijn basis prijzen. Op het moment dat het bijv. om meerdere mensen of dieren gaat dan zijn de prijzen en/of de reiskosten nader overeen te komen. Als het gaat over een fotoreportage dan zullen wij gezamenlijk aan de hand van uw wensen bepalen wat de kosten worden.

Ook kunt u fotoshoots en/of fotoreportages cadeau geven. Hiervoor heb ik een leuke cadeaubon die ik naar u kan opsturen zodat u niet met lege handen aankomt bij de persoon aan wie u zo'n fotoshoot en/of reportage cadeau wilt geven.