De fotografe

Ik ben Melissa Bouwman, 29 jaar en woon in Blaricum. Mijn passie voor fotografie kreeg ik van mijn vader. Al van jongs af aan ben ik gek op dieren en fotografie. Mijn bedrijf is ontstaan door het samenvoegen van mijn passies wat resulteert in prachtige beelden.

Ik ben begonnen met het fotograferen van dieren, denk hierbij aan portretten en bewegende beelden. Later heb ik mens en dier gecombineerd om vast te leggen hoe bijzonder de band tussen mens en dier daadwerkelijk is. 
Mijn foto's bereikten steeds meer publiek waardoor ook andere opdrachten zichzelf aanboden. Inmiddels ben ik uitgegroeid tot een all-round fotografe die van alle markten thuis is.

De groei in mijn bedrijf blijft toenemen waardoor ik in 2016 mijn eigen fotostudio heb aangeschaft. Door deze ontwikkeling kan ik zowel in de studio als op locatie gebruik maken van professionele flits apparatuur wat bijdraagt aan het maken van uw perfecte foto.

Apparatuur:

De apparatuur waar ik op dit moment mee werk:

  • Canon EOS 5D Mark III.
  • Canon 70-200 2.8 mm objectief.
  • Canon 24-105 mm objectief.
  • Canon 50mm 1.8 mm objectief.
  • Sigma art 105 mm f1/4 objectief

U vraagt zich misschien af waar de naam Bri’Chel Fotografie vandaan komt? Mijn bedrijf is vernoemd vernoemd naar mijn beide ouders die helaas op jonge leeftijd zijn overleden. De passie voor fotografie heb ik aan mijn vader te danken en die passie draag ik voort met veel trots. 

 

1x Falcon Eyes CRK42SLG 5-in-1 Reflector - 107cm